De Hollandse Klompenwinkel
De online klompenwinkel op het gebied van houten klompen, houten tulpen, souvenirklompjes, Hollandse geschenken, relatiegeschenken, klompen met logo, klompen met bedrukking, klomp pantoffels, knutselklompjes, delfts blauwe souvenirs en houten speelgoed in de vorm van een klompje

Welkom bij de Hollandse Klompenwinkel

Houten draagklompen zijn door de eeuwen heen altijd bijzonder populair geweest. Vandaag de dag zijn er bijzonder kunt u uit verschillende uitvoeringen kiezen wanneer we het over houten draagklompen hebben. We maken onderscheid op dit vlak met name de houten klompen voor volwassenen of voor kinderen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen om op houten klompen een logo aan te laten brengen. Er kunnen zelfs speciale geboorteklompjes worden aangekocht. Welke houten draagklompen u ook aan wilt schaffen, wanneer u op zoek bent naar echte Hollandse draagklompen bent u ongetwijfeld bij De Hollandse Klompenwinkel op het juiste adres! 

Houten tulpen

Vandaag de dag zijn er zeer veel vormen op de markt te vinden om uw huis mee te aan te kleden. Wat zou u er van vinden wanneer we u zouden vertellen dat het mogelijk is om altijd het lentegevoel in huis te halen. Zelfs wanneer het midden in de winter is dan kunnen we met onze houten tulpen de lente in huis halen. In ons assortiment hebben we een prachtige collectie houten tulpen opgenomen in vele uitvoeringen en kleuren!

Souvenir klompjes

We hebben een breed assortiment aan souvenir klompjes. Ze  zijn heel geschikt om als aandenken aan een leuk kinderfeestje. Bent u  op zoek bent naar iets om voor uw zakelijke klanten een eenvoudig, maar een praktisch relatiegeschenk te vinden dan kunnen wij op deze klompjes een  afbeelding aanbrengen en de vorm van een logo.